Hebt u problemen met uw ex? Bent u al tijden gescheiden maar ligt de andere partij maar wat graag dwars? Kunt u daar trouwens prima mee leven zolang het maar geen betrekking heeft op uw kinderen? Dan is het goed om te weten dat u vervangende toestemming voor zaken die uw kinderen aangaan kunt regelen bij vervangende-toestemming-zaken.nl. Bij ons krijgt u namelijk te maken met een advocaat die tevens gecertificeerd mediator is. Dat betekent in principe dat zij:

  • Voor vervangende toestemming voor zaken bij de rechter kan zorgen als uw ex weigert om een briefje te ondertekenen. De rechter kan dan als vervangend ouder optreden en alsnog de toestemming geven die u en uw kind zo hard nodig hebben,
  • Het kan ook zo zijn dat het niet tot een zaak hoeft te komen. Een schikking kan wellicht getroffen worden tussen u en de andere partij waar onze advocaat als een mediator optreedt om u beiden op een lijn te krijgen,
  • Een eerste gesprek, ook wel intakegesprek genoemd is overigens te allen tijde kosteloos en geheel vrijblijvend. Als u daarom enkel advies wilt inwinnen dan staan we u graag even te woord.

De prijzen van een advocaat die deze vervangende toestemming voor zaken met betrekking tot uw kind kan regelen variƫren zeer. Die bedragen hebben te maken met uw inkomen. Verdient u namelijk niet zo veel? Dan wordt er automatisch een advocaat vervangende toestemming zaken aan u toegewezen want iedere burger heeft recht op een goede verdediging. Zoekt u via het juridisch loket naar een advocaat? Dan kost het eenmalig 53 euro en daarna wordt er een advocaat toegewezen. Verdient u genoeg? Dan kost het u 165 euro per uur maar het is ook zeker mogelijk om een van te voren vastgelegd totaalbedrag af te spreken waar we verder niet meer van af zullen wijken.

Een advocaat vervangende toestemming zaken hebt u snel gevonden

Het is helemaal niet leuk als u graag wilt verhuizen, bijvoorbeeld naar het buitenland, maar uw ex-partner houdt dat besluit tegen. Mocht diegene zijn afspraken al jaren niet nakomen dan hebt u goede gronden om vervangende toestemming voor zaken te krijgen bij een rechter. Weigert diegene stelselmatig om alimentatie te betalen? Staat diegene nooit voor diens eigen kinderen klaar en wil diegene niets meer te maken hebben met zijn eigen vlees en bloed? Maar gaat hij wel dwarsliggen als er een belangrijk besluit genomen moet worden? Reken er maar op dat onze advocaten daar snel doorheen prikken en vervangende toestemming voor zaken gaan aanvragen bij de rechter. Wij garanderen overigens een landelijke dekking ook al vindt u ons kantoor in Utrecht. Schroom daarom niet als u met dergelijke problemen zit maar in het uiterste noorden van het land woont om ons even te bereiken. U kunt ons uiteraard even bellen op kantooruren en ook via de mail staan onze medewerkers graag voor u klaar. Dit zijn zaken die u liever uit de weg gaat maar helaas kan een ex nogal lastig zijn. Er zijn talloze voorbeelden te bedenken waarbij er om toestemming van beide ouders gevraagd wordt. U kunt daarbij denken aan het verlengen van een paspoort, het verhuizen van uw kind naar een andere school, maar ook zoiets belangrijks als de erkenning van uw kind.

Uiteraard werken wij in heel Nederland

Wilt u de achternaam van uw kind veranderen naar uw eigen achternaam? Ook dan hebt u een rechter nodig die vervangende toestemming voor zaken kan geven. Laat deze klus maar aan Meesters & Meer over. We zoeken graag voor u contact met uw ex zodat u er toch samen uit kunt komen zonder dat het tot rancune en ruzies leidt!

Categories: Juristen en Advocaten