Wanneer je op vakantie wilt gaan, zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld gaan backpacken, of je kunt op wintersport gaan. Misschien ben je juist meer iemand die op citytrip gaat of kies je toch liever voor een zonvakantie. Misschien ga je wel veel liever naar de camping of verblijf je juist graag in een luxe hotel. Als het om je vakantie gaat, kun je het dus helemaal naar wens invullen. Op vakantie gaan is voor de meesten een moment om even tot rust te komen en even alle stress en zorgen van het dagelijks leven achter te laten. Hiervoor hoef je echter niet ver te reizen. Je hoeft er zelfs niet eens voor naar het buitenland. Vakanties in eigen land worden ook steeds populairder. Er is in Nederland immers genoeg te zien en te beleven. Neem bijvoorbeeld de provincie Utrecht. Er is veel te doen en er zijn genoeg prachtige natuurgebieden waar je echt tot rust kunt komen. Kies bijvoorbeeld voor een camping in Utrecht van KGC. De campings van KGC zijn perfect voor bijvoorbeeld een weekendje weg, maar zo’n camping in Utrecht is natuurlijk ook geschikt voor je welverdiende langere vakantie. 

Kies voor een camping in Utrecht van KGC 

Wanneer je dus op vakantie wilt gaan in eigen land, dan is een camping in Utrecht van KGC zeer geschikt. KGC staat voor Karaktervolle Groene campings. Uit de naam kun je eigenlijk al afleiden dat het hier gaan om campings met een uniek karakter, die gelegen zijn in prachtige groene natuurgebieden. De campings van KGC liggen allemaal midden in de natuur. Zo heb je dus genoeg privacy en ruimte om helemaal tot rust te komen. De ideale ligging in de natuur zorgt er ook voor dat je gemakkelijk uitstapjes kunt maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rustgevende wandeling door de bossen. Uiteraard is er in Utrecht meer te beleven dan enkel het bezoeken van de natuur. Er zijn in de provincie Utrecht ook genoeg leuke dorpjes die je kunt bezoeken. Door de centrale ligging kun je vanuit de camping in Utrecht van KGC gemakkelijk uitstapjes maken naar de nabijgelegen dorpen. De KGC heeft echter niet alleen een camping in Utrecht. Door het hele land zijn er verschillende campings te vinden die bij KGC aangesloten zijn: 

  • Friesland 
  • Groningen 
  • Overijssel 
  • Gelderland 
  • Zeeland 
  • Limburg 

Er zijn in totaal meer dan twintig verschillende campings die aangesloten zijn bij de KGC. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor een heerlijke rustgevende vakantie op een camping die midden in de natuur ligt. De campings van KGC zijn niet alleen groene campings, maar zijn ook nog eens kleinschalig en bescheiden. Je komt dus niet op een drukke en overvolle camping terecht, maar kunt genieten van gezelligheid en gastvrijheid. Ideaal dus als je even lekker wilt ontspannen tijdens je vakantie of je weekendje weg.  

Reserveer nu je plekje op de camping 

Wil jij binnenkort ook op vakantie? Overweeg dan eens om op vakantie te gaan in je eigen land. Er valt binnen Nederland genoeg te doen en je bent er niet veel geld aan kwijt, daar je niet ver hoeft te reizen. Neem bijvoorbeeld een camping in Utrecht van KGC. Deze groene camping ligt midden in de natuur, waardoor je dus genoeg ruimte hebt om lekker te kunnen ontspannen. In Utrecht valt ook genoeg te beleven, dus je hoeft zeker niet op de camping te blijven. Kijk voor meer informatie over de groene campings van KGC op kgc.nl. Hier vind je alle informatie over de camping van KGC en je kunt er gelijk een plekje op de camping in Utrecht reserveren. 

Categories: Vakantie en Recreatie