Het bijhouden van uw inkomsten, uitgaven, salaris en andere zaken is vermoedelijk niet uw meest favoriete besteding. Toch is het uitermate belangrijk omdat u anders flink in de problemen kunt komen. Problemen met uw winst of beter gezegd: uw verlies. Maar ook problemen met de belastingdienst, leveranciers, de overheid en uw eigen personeel liggen op de loer als u uw boekhouding niet op orde hebt. Komt u echter om in het werk en kunt u qua boekhouding wel wat hulp gebruiken? Kijk dan allereerst even op onze website: actium.nl. Op ons administratiekantoor in Alphen aan de Rijn bieden we namelijk iedere dag weer de hulp van vele boekhouders aan. Diverse bedrijven binnen het middenkader, de MKB, zijn u daarom reeds voorgegaan en maken dankbaar gebruik van onze hulp. Uw bedrijf hoeft zich helemaal niet in de Randstad te bevinden want we bieden een landelijke dekking aan. Dat komt mede door de digitalisering. Binnen de boekhouding komt namelijk nog maar weinig papierwerk voor. Aanvragen en aangiftes worden digitaal naar de overheidsinstanties gestuurd, loonstrookjes komen digitaal in de inbox van uw medewerkers terecht en ze kunnen in hun eigen digitale omgeving hun rooster inzien en verlof aanvragen. U bestelt uw producten waarschijnlijk op de websites van groothandelaren en andere leveranciers, distributeurs en producenten en het zal ons niets verbazen dat u uw producten en diensten via een vergelijkbare webwinkel bij de consument aanbiedt. Voor het in goede banen leiden van al deze vormen van administratie is het zaak om aan boekhouding te doen, ook al kan dat tegenwoordig aldus vrijwel geheel online. Kunt u daar dus wel wat hulp bij gebruiken? Klim dan in de pen en schrijf ons vandaag nog aan.

Uw boekhouding uitbesteden? Bij Actium bent u aan het juiste adres

Er zijn vele zaken die Actium voor u kan behartigen als u daar de toestemming voor geeft.

  • We helpen u bijvoorbeeld graag met de loonadministratie van al uw personeel. We houden gewerkte uren inclusief de overuren bij, werken de verlofdagen bij en natuurlijk ook het ziekteverzuim dat u vervolgens in een handig overzicht kunt bekijken.
  • Hebt u help nodig met uw begroting, met de jaarrekening en een ander financieel vraagstuk? Ook met deze boekhouding weten wij wel raad.
  • Diverse belastingtechnische vraagstukken kunnen we voor u beantwoorden en daarnaast in behandeling nemen. U hoeft zich nauwelijks nog bezig te houden met uw kwartaalaangifte, is dat niet ontzettend prettig!

Op de website houden we u graag op de hoogte over veranderingen in de wetgeving. Het kan gaan om veranderingen die ook van toepassing zijn op uw boekhouding. Als u grote delen van uw boekhouding al aan ons hebt uitbesteed dan voeren we deze veranderingen direct door zodat u daar verder geen problemen aan overhoudt. Maar u mag dit natuurlijk ook zelf toepassen en onze website meer gebruiken als een nieuwssite. Voor starters bieden we gepaste hulp aan, zowel in de vorm van informatieve teksten als actieve hulp met uw boekhouding. Vergeet ten slotte niet om onze sociale media te volgen. Zo vindt u ons op Facebook, Twitter en Google+.

U hebt altijd de mogelijkheid om uw administratie in te zien

Ook al laat u de boekhouding vanaf nu aan ons over, dat betekent niet dat u geen inzage meer hebt. U houdt namelijk altijd de touwtjes in handen en u maakt de belangrijke financiële beslissingen voor uw eigen bedrijf. Dat is voor ons van Actium niet meer dan logisch. Benieuwd wat dit u zou kunnen gaan kosten? Mail dan vandaag nog even of bel met onze medewerkers tijdens kantooruren. Het zal u verbazen hoeveel u hierop kunt besparen!