De afgelopen jaren ben ik meerdere keren in conflict geraakt met mijn baas. Het is namelijk zo dat ik steeds meer loon beloofd krijg, maar het aan het eind  van de rit steeds niet krijg. Sterker nog, ik ben er zelfs in salaris op achteruit gegaan en daar baal ik ontzettend van. Het is namelijk zo dat ik meende dat ik een grote klapper zou maken en deze bleef dus helemaal uit. Ik kreeg steeds van mijn baas te horen dat ik mijn werk niet goed zou doen en zo kwam hij met een hele rits aan smoesjes aanzetten om mij in het nauw te drukken. Ik heb dat echter niet zomaar laten gebeuren en ik heb op een gegeven moment een advocaat in de arm genomen om mijn recht te halen. Ik heb toen van de advocaat te horen gekregen dat ik veel kans maakte, maar dat het lang zou kunnen gaan duren. Dat merkte mijn baas ook en ik denk dat hij ook dacht dat hij deze zaak waarschijnlijk zou gaan verliezen. Hij stelde daarom voor om een vaststellingsovereenkomst op te stellen. Ik dacht meteen, wat is een vaststellingsovereenkomst eigenlijk? Ik heb namelijk niet veel verstand van dergelijke zaken en daarom wilde ik eerst een antwoord op de vraag hebben wat is een vaststellingsovereenkomst precies? Ik ben daarom maar even op het internet gaan kijken om te zien wat ik daar kon vinden aan mogelijkheden. Het moest toch mogelijk zijn om op het web een antwoord te krijgen op mijn vraag wat is een vaststellingsovereenkomst? Ik heb toen heel lang moeten zoeken naar een site waar ik kon vinden wat is een vaststellingsovereenkomst, maar uiteindelijk heb ik dan toch een site gevonden die mij goed heeft kunnen helpen. Ik kwam namelijk terecht op de site van vaststellingsovereenkomst.org. Zoals de naam van deze site al doet vermoeden, kun je hier achterhalen wat is een vaststellingsovereenkomst nou precies? Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om alle details omtrent deze overeenkomst te achterhalen zodat ik wist waar ik aan zou beginnen. 

Wat is een vaststellingsovereenkomst en wanneer wordt het ingezet? 

Ik wilde graag weten wat is een vaststellingsovereenkomst precies en waarom bood mijn baas mij dit aan? Ik heb toen op de site van vaststellingsovereenkomst.org gelezen wat het antwoord was op mijn vraag wat is een vaststellingsovereenkomst? Ik heb gelezen dat dit wordt ingezet op het moment dat er een lange zaak dreigt en dat je aan de hand van een dergelijke overeenkomst veel ellende kunt voorkomen. Ik heb daarom toegestemd om deze overeenkomst te ondertekenen, ware het niet dat ik er flinke eisen aan heb verbonden. Mijn baas ging hiermee akkoord en zo hebben wij ons conflict kunnen beslechten. 

Wilt u meer informatie? 

Mocht u meer informatie willen over de overeenkomst, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van vaststellingsovereenkomst.org te surfen 
  • Te bekijken welke informatie u hier allemaal kunt vinden 
  • Te bekijken of u hier de oplossing voor uw eventuele conflict kunt vinden 

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb want ik heb nu het antwoord op mijn vraag gevonden. 

Categories: Juristen en Advocaten