Mijn vriendin en ik wilden na jaren samen te zijn graag een appartement samen kopen. Wij hebben al bijna zes jaar een relatie en hebben de afgelopen twee jaar samengewoond in een appartement dat wij huurden. Wij hadden geen ervaring met het kopen van een appartement, of een huis en er waren veel dingen waar wij vragen over hadden. Wij wilden graag advies van een hypotheekadviseur en graag een goede startershypotheek afsluiten. Wij kwamen uit bij De Hypotheek Shop en werden erg goed geholpen door de adviseur. Na vele jaren samen, wilden mijn vriendin en ik graag een eigen appartement kopen. Wij kennen elkaar al erg lang, maar hebben sinds zes jaar een relatie. Onze relatie gaat erg goed en de afgelopen twee jaar huurden wij een appartement waar wij samen in woonden. Wij vonden het tijd worden voor de volgende stap en wilden graag een appartement kopen. Wij hebben allebei een leuke baan en een goed inkomen en het leek ons verstandig om zelf een plek te kopen, in de plaats van huur te betalen. Wij hadden allebei veel vragen en twijfels over het kopen van een appartement en wilden hier graag hulp bij. Het leek ons het beste om advies te krijgen van een onafhankelijke adviseur over een startershypotheek. Wij hadden het idee dat een adviseur ons het beste advies kon geven en dat wij bij hun meer keuze zouden hebben uit verschillende hypotheken. Wij lazen online dat je een adviseur betaalt voor het advies, maar dat zij wel de beste startershypotheek voor je kunnen uitzoeken. Uiteindelijk ben je dan minder geld kwijt, omdat je vaak een goedkopere hypotheek kan afsluiten. Wij wilden op zoek gaan naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in de buurt, zodat wij gemakkelijk af konden spreken en al onze vragen konden stellen.

Een goed gesprek over een startershypotheek

Mijn vriendin en ik besloten om een paar maanden geleden op zoek te gaan naar een onafhankelijke hypotheekadviseur en vonden verschillende bedrijven. Wij zagen dat wij een gratis adviesgesprek konden aanvragen over een startershypotheek bij De Hypotheek Shop en maakten online een afspraak. Wij hadden een zeer fijn gesprek met een van de adviseurs en konden al onze vragen stellen. De adviseur kon ons precies uitleggen wat zij voor ons konden doen en had veel aandacht voor ons als personen. Wij hadden een zeer goed gevoel over dit bedrijf en besloten om via hun een startershypotheek af te sluiten.

Samen een appartement gekocht

Na het gesprek bezochten mijn vriendin en ik verschillende appartementen in de buurt en wij hadden al snel een appartement gevonden dat wij wilden kopen. Wij maakten weer een afspraak met de adviseur en hij hielp om de beste startershypotheek uit te kiezen. Hij kon ons precies vertellen hoe de koop van het appartement zou werken en wij hadden erg veel aan zijn tips. Ons bod werd geaccepteerd en wij zijn nu eigenaar van het appartement. Wij kunnen De Hypotheek Shop aanraden voor het afsluiten van een startershypotheek.

  • Wij hadden een gratis adviesgesprek bij deze adviseur
  • De adviseur kon al onze vragen beantwoorden
  • Wij kregen veel tips en advies over het aankoopproces
  • Via hun konden wij een voordelige hypotheek afsluiten