Ik weet dat een ongelukje in een klein hoekje zit. Maar met mijn vrouw zijn er bijzonder veel kleine hoekjes die ook letterlijk altijd gevonden worden. Ik weet niet precies hoe zij het voor elkaar krijgt, maar overal waar zij de auto gebruikt, vindt ze mogelijkheden om de auto te beschadigen. Toen ik een nieuwe Audi kon kopen via de zaak, sloeg mijn hart een paar keer over. Ten eerste vanwege het enorme vermogen van de Audi en het ongelooflijke comfort, ten tweede vanwege het feit dat mijn vrouw de auto ook helemaal geweldig vond. Het duurde een week (!) voordat ze de eerste schade aan de auto kreeg. Tijdens het winkelen had ze de deur van de auto geopend, tegen de winkelwagentjes die naast de auto stonden. Een flinke kras in de lak, maar gelukkig geen probleem voor Autoschade Delden (Autoschade Nijland heten ze volledig). Toen de auto weer terugkwam, duurde het maar liefst twee dagen tot mijn vrouw echt schade aan de auto reed. Tijdens het achteruitrijden had ze een betonnen paaltje gemist. De bumper was niet meer te redden en zelfs in de achterklep zaten beschadigingen. Ondanks de achteruitrijdcamera wist ze de auto echt pijn te doen. Dus opnieuw naar Autoschade Delden en opnieuw professioneel geholpen.

Constant bezoek aan Autoschade Delden werkt gewoon niet

In de twee maanden na de eerste twee ongelukken reed mijn vrouw nog zes keer schade aan de auto. Niet dat ze een slechte bestuurder is overigens, het was elke keer schade op de parkeerplaatsen en binnen onze eigen carport. Toen zij het voor elkaar kreeg om tijdens het achteruitrijden uit de carport een bloembak over het hoofd te zien was de maat vol voor me. De velg was beschadigd, de wielkast was kapot en de schutplaat onder de auto had maar liefst zes scheuren. Autoschade Delden loste het wederom binnen een dag op. De experts daar namen me apart en zeiden dat ze nog wel een leuk tweedehandsauto te koop wisten voor een paar honderd euro. Een leuk model, wel wat schade aan de lak maar verder in prima conditie. Ik vertelde Autoschade Delden dat ik mijn Audi graag wilde houden en zij vertelden me dat het misschien een optie was voor mijn vrouw. Gewoon een eigen auto die niet telkens naar Autoschade Delden gebracht moet worden wanneer er schade is. Dat vond ik een goed idee en mijn vrouw gelukkig ook, want die zag onderhand ook wel in dat elke keer naar Autoschade Delden gaan ook geen optie meer was. En ik geloof dat ze zich onderhand ook wel flink begon te schamen.

Een Opel Corsa B

De auto die Autoschade Delden te koop wist, was een Opel Corsa B.

  • Een ouder model,
  • maar compleet fris vanbinnen
  • en gefikst door Autoschade Delden zelf.

Mijn vrouw maakte een proefritje en zag het direct zitten. Gewoon een leuke auto, geen gedoe, en geen enkel probleem wanneer hier schade mee gereden zou worden op een parkeerplaats. Nu heb ik gewoon mijn eigen Audi zonder schade en rijdt mijn vrouw in haar Corsa, die eens in de zoveel tijd eens naar Autoschade Delden gaat om uit te deuken zonder te spuiten. Zo erg is de schade immers niet die ze maakt, maar het is wel belangrijk om de laklaag dekkend te houden zodat er geen roest onder komt te zitten. We zijn professioneel geholpen en ik kan iedereen de diensten van autoschadenijland.nl aanraden, die inmiddels al tientallen jaren ervaring heeft met schade aan auto’s die goed of goedkoop gerepareerd moet worden.