Ga je binnenkort trouwen maar is het éérst tijd voor een vrijgezellenuitje in Amsterdam? De evenementenorganisatie Special Tours biedt veel mogelijkheden aan op haar website: amsterdamtour.nl. De organisatie heeft al jarenlang ervaring met het organiseren van dit soort feesten. Op de website vind je veel feesten die al eens eerder zijn georganiseerd door Special Tours. Mocht je hier iets van af willen wijken, houd dan in je achterhoofd dat er veel bespreekbaar is met de organisatie. Zelf organiseerde ik een vrijgezellenuitje in Amsterdam voor mijn vriendin. Zij is twee weken geleden getrouwd en de week daar voor vond er een vrijgezellenfeest plaats. Uiteraard neem ik jullie mee in dit feestelijke moment en vertel ik jullie in dit artikel de ins en outs van een vrijgezellenuitje in Amsterdam bij Special Tours.

Waarom een vrijgezellenuitje in Amsterdam bij Special Tours?

Allereerst omdat dit een toffe organisatie is. Laat dat nou ook precies zijn wat we van een vrijgezellenuitje in Amsterdam verwachten. Mensen hebben veel verschillende wensen omtrent zo’n vrijgezellenfeest. De ene groep wil juist een rustig en behouden uitje, terwijl de andere groep graag nog even voor een laatste keer zijn wilde haren verliest. Allebei is natuurlijk helemaal goed bij Special Tours. De organisatie heeft hier bewust op ingespeeld. zo bieden ze rustige uitjes aan zoals de Ik Hou Van Holland-lunch, een puzzeltocht of een karaoke workshop. Ook zijn er vrijgezellenfeesten die bedoeld zijn voor groepen die van wat meer gekte houden. Hierbij kun je denken aan de feesten met de volgende thema’s:

  • Girls wanna have fun
  • Hoe plezier je een man
  • 50 tinten dinerspel
  • Wallen tour Amsterdam
  • Burlesque fotoshoot
  • Magic Mike stripshow

Wat je ook leuk vindt, er zit altijd wel iets passends tussen. Op de website staat per thema een duidelijke omschrijving. Zo weet je wat je kunt verwachten van het gewenste vrijgezellenuitje in Amsterdam. Ook de prijzen staan er bij vermeld. De organisatie doet er alles aan om het feestje zo in te richten als jij wilt, natuurlijk wel voor zover dit mogelijk is. Een vrijgezellenuitje in Amsterdam bij Special Tours kan prima gecombineerd worden met een ander uitje. Wellicht willen jullie de avond afsluiten op het terras of in de kroeg. Amsterdam biedt het allemaal. Ook is het mogelijk om een uitgebreider vrijgezellenfeestje te organiseren bij Special Tours. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ook een diner te nemen zodat jullie dit niet nog eens extra hoeven te regelen. Het vrijgezellenuitje in Amsterdam dat ik heb georganiseerd voor mijn vriendin, was ook een groot succes.

Erotic dinner game bij Special Tours

Ik heb een andere vriendin geraadpleegd omdat ik ook graag haar mening wilde horen wat betreft het vrijgezellenuitje in Amsterdam. Direct kozen we beide al voor de Erotic dinner game. Alleen al bij de gedachte hieraan schoten we in de lach. Tijdens een 3-gangen diner speelden we verschillende spellen met een erotische tint. Het was hilarisch! Niet té gek, want dan zouden bepaalde vriendinnen afhaken. Zoek jij nou ook een vrijgezellenuitje in Amsterdam? Kijk dan eens op de website van Special Tours en je zult een fantastische avond tegemoet gaan!

Categories: Mens en gezondheid