Heeft u juridische bijstand nodig en komt u uit Hengelo of omstreken? De juristen van Van Der Hel Advocaten staan u graag ter zijde. Onze advocaten uit Hengelo staan zowel particulieren als ondernemers ter zijde bij juridische problemen. Van Der Hel Advocaten vinden persoonlijk contact met de cliënt erg belangrijk. Samen met de cliënt gaan wij opzoek naar een efficiënte en praktische oplossing. Voor onze advocaten uit Hengelo staat de kwaliteit van de juridische dienstverlening natuurlijk altijd voorop. Wij helpen bij het oplossen van conflicten op diverse gebieden, als bijvoorbeeld arbeidsrecht en bestuursrecht. Van Der Hel advocaten heeft twee kantoren: eentje in Almelo en eentje in Enschede. Van beide panden is zowel het telefoonnummer als het adres beschikbaar op de website van Van Der Hel Advocaten. Verder kunt u ook uw naam en telefoonnummer invullen zodat wij u terugbellen om uw vragen te beantwoorden.

Diensten voor ondernemers en particulieren

Van Der Hel Advocaten heeft advocaten uit Hengelo die klaar staan voor zowel ondernemers als particulieren. Voor deze twee verschillende typen klanten kunnen deze advocaten uit Hengelo juridische diensten leveren in verschillende vakgebieden die te maken hebben met recht. Voor ondernemers staan wij u graag juridisch bij in zaken die te maken hebben met:

 • Ondernemingsrecht. Hieronder vallen onderwerpen als algemene voorwaarden, contracten, incasso’s, samenwerking en fusie, en vennootschapsstructuren.
 • Insolventierecht. Hieronder valt faillissement en schuldsanering.
 • Arbeidsrecht & ambtenarenrecht. Hieronder vallen alle onderwerpen die te maken hebben met zaken die lopen tussen werknemers en werkgevers.
 • Consument-/contractenrecht. Onze advocaten uit Hengelo helpen u graag met het op papier zetten van duidelijke afspraken.
 • Intellectueel eigendomsrecht en ICT recht. Hieronder valt auteursrecht, merkenrecht, handelsnaamrecht, domeinnaamrecht, portretrecht, slaafse nabootsing, reclamerecht en alle gebieden van ICT recht.
 • Privacy
 • Incasso’s

Verder staan onze advocaten uit Hengelo ook klaar voor particulieren in zaken die te maken hebben met:

 • Arbeidsrecht & ambtenarenrecht
 • Familierecht. Hiertoe behoren zaken die ingrijpen in de persoonlijke levenssfeer van mensen. Er is oog voor zowel de emotionele als juridische aspecten van de zaak. 
 • Strafrecht
 • Consumenten-/contractenrecht
 • Milieurecht

De juristen van Van Der Hel Advocaten adviseren, onderhandelen of procederen zeer krachtig voor u. Wij proberen om gecompliceerde zaken op ongecompliceerde wijze tegemoet te treden. 

Mediation advocaten uit Hengelo

Een ander type van dienstverlening welke Van Der Hel Advocaten aanbiedt is mediation. Mediation is een traject waar partijen zelf kiezen voor een vorm van conflictbemiddeling met behulp van een onafhankelijke professionele bemiddelaar, namelijk onze geweldige advocaten uit Hengelo. Mediation is een stap welke u gemakkelijk kunt proberen met uw tegenpartij, voordat u naar de rechter stapt. Er is gebleken dat een mediation-traject vaak van korte duur is, sneller verloopt en minder kost. Mocht mediation u niet aanstaan? Dan kunt u natuurlijk altijd nog naar de rechter stappen met juridische ondersteuning van één van onze advocaten uit Hengelo. Heeft u vragen over deze bemiddelingstechniek? Of heeft u vragen over andere diensten van Van Der Hel Advocaten? Het secretariaat is telefonisch bereikbaar tussen 8.30-17.30 op werkdagen. Verder bent u natuurlijk altijd van harte welkom op onze kantoren in Almelo of Hengelo. Verder bestaat er ook nog de mogelijkheid tot het invullen van het contactformulier op onze website, aan hand waarvan onze advocaten in Hengelo contact met u opnemen.

Categories: Juristen en Advocaten