Het is niet altijd vanwege een strafzaak dat u een advocaat in de arm moet nemen. Een advocaat doet veel meer dan enkel uw zaak verdedigen. Hij of zij werkt ook als een jurist en kan bijvoorbeeld de algemene voorwaarden van uw bedrijf doornemen. Ons advocatenkantoor kan u binnen diverse rechtsgebieden van gepast advies voorzien, uw belangen behartigen maar u ook helpen bij moeilijkere tijden. Dat geldt zowel voor zakelijke verzoeken als particuliere verzoeken. Kijkt u maar eens op advocatenkantoor-franken.nl om te zien waarin advocaat Henriƫtte Franken zoal in gespecialiseerd is. Vanuit Zoetermeer kan ze u dankzij haar brede kennis helpen met informaticarecht. Dat is een relatief nieuw rechtsgebied dat voor u als ondernemer wellicht erg belangrijk kan zijn. Zo kan deze advocaat van dit advocatenkantoor u helpen bij het opstellen, beoordelen en het onderhandelen over overeenkomsten met betrekking tot de ICT. Uiteraard treedt ze ook voor u op als er sprake is van een geschil. U kunt denken aan onder andere distributieovereenkomsten, service leven overeenkomsten en de nieuwe privacywetgeving. Maar ons advocatenkantoor kan u ook van dienst zijn bij een keur aan andere problemen in totaal andere rechtsgebieden. Wilt u scheiden van uw partner en kunt u het onderling niet eens worden over de verdeling van goederen en het voogdijschap over uw kinderen? Hebt u te maken met een geschil op de werkvloer of bent u in uw ogen onterecht uw baan kwijtgeraakt? Genoeg redenen om direct contact op te nemen met dit advocatenkantoor.

Dit advocatenkantoor biedt een keur aan specialisaties aan

De advocaat van dit advocatenkantoor werkt in principe in heel Nederland maar u begrijpt wellicht wel dat ze voornamelijk bedrijven en particulieren binnen de Randstad bijstaat. Ze heeft naast de al genoemde gebieden zoals het arbeidsrecht, informaticarecht en familierecht ook erg veel ervaring in het strafrecht. Als u aan rechters en advocaten denkt dat denkt u wellicht als eerste aan strafrecht. Hierbij gaat het er om dat u wordt aangeklaagd door het openbaar ministerie omdat u wellicht de wet hebt overtreden. Dit advocatenkantoor heeft kennis van zaken op dit gebied en heeft ervaring binnen een keur aan kwesties zoals diefstal en bouwfraude. U kunt eerlijk toegeven of u schuldig bent aan dit advocatenkantoor als u ons in de arm neemt. Wij zorgen ervoor dat u een zo laag mogelijke straf krijgt, dat is immers uw goed recht. Sterker nog, wellicht komt u zelfs in aanmerking tot strafvermindering of zelfs vrijspraak. Bent u onschuldig? Dan is zet dit advocatenkantoor alles op alles om vrijspraak voor elkaar te krijgen. Dat lijkt ons niet meer dan logisch. Het kan wellicht geen kwaad om deze website even te bookmarken en om het telefoonnummer op te slaan in uw smartphone. Het kan immers geen kwaad om de contactgegevens van een advocatenkantoor binnen handbereik te hebben. Uiteraard is het te hopen dat u nooit te maken krijgt met het strafrecht!

Uw zaak moet worden opgelost! Dus neem snel contact op

Het is niet alleen maar belangrijk dat uw zaak wordt verdedigd, wordt bekeken en wordt geanalyseerd. Het is ook erg belangrijk dat u weet waar wij mee bezig zijn! Mocht het geschil beslecht gaan worden of mocht het zelfs tot een rechtszaak komen dan wilt u weten wat er precies speelt, wat u mag verwachten en wat wij voor u gaan doen in deze zaak. Daarom proberen we het jargon met u te bespreken. Door het in eenvoudige taal uit te leggen kunt u ons wellicht zelfs waardevolle informatie geven waar we u vervolgens mee kunnen helpen!

Categories: Juristen en Advocaten