Vorige maand verhuisden mijn vrouw en onze kinderen naar ons nieuwe huis. Voor de aankoop van dit huis huurden wij een huisje en we vonden het erg spannend om een huis te kopen. We wisten dat er veel komt kijken bij de aankoop van een huis en alles was nieuw voor ons. Een huis kopen heeft een grote impact op de rest van ons leven, want een hypotheek heb je vele jaren. We hadden vorig jaar al een keer met onze bank gesproken over een huis kopen, maar wilden ook graag een onafhankelijk hypotheekadvies. Een gesprek bij een bank is anders, omdat zij graag hun hypotheken willen verkopen. Zij willen graag dat je een hypotheek afsluit die het beste voor hun is en daarom hadden we geen goed gevoel na dit gesprek. Een bank heeft bovendien een beperkt aanbod aan hypotheken, alleen de hypotheken die ze zelf verkopen. We hadden veel geleerd over hoe een hypotheek werkt en wat er komt kijken bij een huis kopen, maar het leek ons beter om bij een hypotheekadviseur langs te gaan. Een hypotheek adviseur betaal je voor een hypotheekadvies en de adviseur verdient niet aan de verkoop van een hypotheek. Een adviseur vergelijkt veel verschillende hypotheken en stelt de beste voor voor de klanten. Wij hebben gelukkig een goede hypotheekadviseur gevonden en het hypotheekadvies opgevolgd. We konden hiermee een mooi huis kopen en een voordelige hypotheek afsluiten. We betalen een laag bedrag per maand en de hypotheek past goed bij onze situatie. Als een van ons tweeën een tijd lang niet meer kan werken, dan kunnen wij alsnog de hypotheek betalen en hoeven wij niet direct het huis te verkopen.

Een hypotheekadvies van Van Bruggen Adviesgroep

Onze onafhankelijke hypotheekadviseur hebben wij online gevonden. Online zochten wij naar adviseurs in de buurt en vonden er verschillenden. Bij drie van hen hadden wij een gesprek aangevraagd en wij hadden direct een goed gevoel bij Van Bruggen Adviesgroep. Op hun website https://www.vanbruggen.nl/hypotheekadvies konden we snel en gemakkelijk onze hypotheek berekenen. Hierdoor wisten wij al welke huizen wij konden kopen. We hadden een gratis adviesgesprek bij hun aangevraagd. Tijdens het gesprek was de makelaar erg betrokken en zij vroeg naar onze situatie. Ze wilden weten hoeveel wij verdienden, eventuele risico’s inschatten en ze wilde weten hoe wij de toekomst zagen. Met deze informatie kregen wij al goed een hypotheekadvies. We wisten goed wat de impact zou zijn van meer kinderen nemen en we bespraken de mogelijkheid van een verbouwing. We hebben zelfs de mogelijkheid dat een van ons minder gaat werken in de toekomst. Als we vragen hadden, dan konden we altijd bij ze terecht en ze stonden klaar om ons meer hypotheekadvies te geven. Het duurde niet lang voordat wij een huis gevonden hadden dat wij mooi vonden en konden kopen. We hadden daarna weer een gesprek bij Van Bruggen Adviesgroep en ze gaven advies over de volgende stappen. Wij waren goed voorbereid en konden een mooi bod uitbrengen op het huis.

Erg blij met ons huis en de hypotheek

We zijn erg blij met de koop van ons nieuwe huis en de hulp van onze hypotheekadviseur. We kregen goed hypotheekadvies en hebben de juiste hypotheek afgesloten voor onze situatie. We vonden de koop van een huis erg spannend, maar kregen de juiste begeleiding. We weten precies wat de voor- en nadelen zijn van onze hypotheek. Voor een onafhankelijk hypotheekadvies kunnen wij Van Bruggen Adviesgroep aanraden.

  • Wij kregen goed advies
  • Ze stonden voor ons klaar
  • We zijn blij met onze hypotheek
  • We betalen een laag maandbedrag