Nog nooit zo goed geknipt als door kapsalon Rotterdam centrumLaatst moest ik naar een bruiloft. Natuurlijk wilde ik er netjes uitzien, maar eigenlijk houd ik er niet zo van om naar de kapper te gaan. Nu begrijp ik waarom. Ik heb gewoon nog nooit eerder zo’n goede kapper gehad als kapsalon Rotterdam centrum. Imagine Hairline is wat mij betreft dé kapsalon Rotterdam centrum. Een gespecialiseerde herenkapper, met oog voor de klant. En dan bedoel ik écht oog: aandacht voor wat bij je past. Ik liep al jarenlang rond met dezelfde coupe die mij niet bijzonder goed, maar ook niet bijzonder slecht stond. Ik was er aan gewend: dit was nou eenmaal hoe ik eruit zag. Nou, daar bleken ze bij kapsalon Rotterdam centrum anders over te denken! Ik had niet zoveel te doen, dus was op tijd gegaan en zat rustig een kopje koffie te drinken bij kapsalon Rotterdam centrum, toen één van de kapsters naar mij toe kwam: “weet je wel dat je het perfecte hoofd hebt voor een halflange semi-wilde coupe?” zei ze tegen mij. Ik was stomverbaasd, ik had immers nergens om gevraagd, maar ik werd ook nieuwsgierig. Ze liet me een aantal foto’s zien uit kapperstijdschriften en ik moet eerlijk toegeven: wat ze voorstelde zag er best wel goed uit. “Denk je echt dat dat mij zou staan?” vroeg ik nog. “Ja, dat weet ik zeker, ik had vorige week een klant met net zo’n vorm gezicht als jij, het stond prachtig.” Voor de zekerheid haalde ze er nog een collega bij en hij bevestigde wat ze zei: “ik zou het zeker proberen.” Ik zei al: ik had die dag wat extra tijd en was wel in voor een beetje avontuur. Vooruit dan maar! De kapster ging aan de slag. Halverwege dacht ik nog: ‘ojee, waar ben ik aan begonnen!’ Maar ik kon het altijd nog kaalscheren als het echt niks was. Niet dat je dan de reactie van mijn moeder zou willen zien, maar ok, zelf vind ik kaal ook best bij mijn hoofd staan. (Handig om te weten voor later.) De kapster pakte de föhn en toupeerde daarna de voorkant met een klein beetje gel. En inderdaad: het resultaat was geweldig! Zo had ik mezelf nog nooit eerder gezien. ‘Best een knappe man’ dacht ik, toen ik in de spiegel keek. Opgetogen ging ik de deur van kapsalon Rotterdam centrum weer uit en net zo opgetogen ging ik de volgende dag naar de bruiloft.

Kapsalon Rotterdam centrum made my day

Het was de bruiloft van mijn neef. Een beste kerel, die ik niet regelmatig zie. Hij had een schone bruid gevonden, maar mijn oog viel natuurlijk op één van haar vriendinnen. Normaal ben ik te verlegen voor dat soort fratsen, maar het leek wel alsof mijn nieuwe coupe mij vleugels gaf. Of zou het zijn dat haar aandacht er al door getrokken was voordat ik er erg in had? In elk geval: volgende week hebben we onze eerste date! Wat mij betreft dankzij kapsalon Rotterdam centrum. Vandaar dat ik nu hier deze lovende recensie achterlaat. Bedankt jongens!

Wat is er zo uitzonderlijk aan Imagine Hairline?

  • Echt oog voor de klant
  • Een coupe die bij je past
  • Vriendelijke service, geen haast
  • Lekkere koffie
  • Geen onzinnig gebabbel
  • Gespecialiseerd in herenkapsels

De beste kapsalon Rotterdam centrum is wat mij betreft dus Imagine Hairline. De volgende keer ga ik zeker weer bij ze langs om mijn kapsel te laten onderhouden. Bent u ook geïnteresseerd? Op image-hairline.nl vindt u meer informatie. Op image-hairline.nl leest u alles over de speciale service voor heren.

Categories: Mens en gezondheid