Op allerlei terreinen in de maatschappij kun je in een conflictsituatie terecht komen, bijvoorbeeld als je een baan hebt, een woning huurt, een relatie hebt, et cetera. Soms kun je de situatie intern oplossen, maar het komt vaak genoeg voor dat je gebruik moet maken van een advocaat. In alle bovenstaande situaties kan het namelijk uitlopen op een juridisch conflict. Soms weet je dat niet en dus laat je de dingen gebeuren, terwijl je eigenlijk in je recht staat als je er iets tegen zou doen. Maar het probleem is vaak een vorm van onwetendheid. Als je baas je ontslaat en daarbij een reden geeft, dan ben je geneigd om die reden te geloven. Er kunnen echter twee dingen aan de hand zijn. Ten eerste kan de reden onwaar zijn. In dat geval is je ontslag niet gefundeerd en kun je het aanvechten. Ten tweede kan het zo zijn dat de reden wel klopt, maar dat het geen geldige reden is om iemand te ontslaan. In dat geval moet je dus weten dat de reden die wordt gegeven niet rechtsgeldig is. Vervolgens moet je dit aanvechten en als je dat doet, dan moet je uiteraard de juiste argumenten gebruiken en je moet verwijzen naar de juiste wetsartikelen. Als je zelf geen jurist bent en ook niet thuis bent in alle wetsartikelen, dan kun je maar beter een advocaat in Hengelo inschakelen. Deze weet immers precies wat er mogelijk is. Als je niet weet of je ontslag terecht is of als je in andere conflictsituatie terecht komt, dan is het altijd handig om even een advocaat in Hengelo te vragen wat je mogelijkheden zijn. Je kunt je situatie voorleggen en de advocaat in Hengelo kan dan vrij snel inschatten of er via de juridische weg iets te halen is. Mocht dat niet zo zijn, dan weet je meteen dat je geen verdere energie hoeft te verspillen aan de zaak. Mocht er wel iets te halen zijn, dan is het de vraag hoe groot de kansen zijn dat je wint. Mocht de advocaat in Hengelo bekend zijn met soortgelijke situaties waarbij de benadeelde partij toch vaak aan het kortste eind trekt, dan kan hij je ook adviseren om toch geen actie te ondernemen. Heb je echter een hele goede zaak of is het zo dat dit een veel voorkomend probleem is, dan kan de advocaat in Hengelo je direct informeren over je kansen. Maar voordat een advocaat in Hengelo je kan adviseren, moet je deze eerst wel zien te vinden. Als je op zoek bent naar een goede en vooral professionele advocaat in Hengelo, dan kun je terecht bij Van Der Hel Advocaten.

Neem contact op met de juiste advocaat in Hengelo

Het is altijd van belang dat je de juiste advocaat in Hengelo treft die jou goed kan helpen. Er zijn immers heel veel verschillende rechtsgebieden en onderwerpen waarbij men de hulp nodig heeft van een advocaat. Een advocaat is dus altijd meer thuis in het ene onderwerp dan het andere. Heb je een advocaat nodig omdat je bent ontslagen, dan heb je iemand nodig die thuis is in het arbeidsrecht. Bij Van Der Hel Advocaten kun je in ieder geval terecht voor:

  • Verandering van arbeidsvoorwaarden
  • Concurrentiebeding
  • Relatiebeding
  • Ontslag
  • Reorganisatie

Ook als ondernemer kun je uiteraard aankloppen bij dit advocatenkantoor.

Kijk op de site voor meer informatie

Mocht je meer willen weten over de verschillende advocaten, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website van vanderheladvocaten.nl.

Categories: Juristen en Advocaten