Veel mensen hebben hun hart verpand aan het verblijf tijdens hun vakantie in het land Italië. Toscane is daarbij één van de meest populaire provincies en dat is terecht, want met de glooiende omgeving, de stille landwegen, de pittoreske dorpjes en de oude historie is dit dé plek om Italië in al zijn puurheid te beleven. Deze beleving komt extra tot zijn recht bij een verblijf op een agriturismo in Toscane. Niet alleen kun je bij een agriturismo in Toscane het echte landleven ervaren, zoals een Toscaanse familie dat het hele jaar door ervaart, maar je kunt er ook genieten van alle luxe en comfort die deze prachtige locaties in Toscane te bieden hebben. Want wat is er nu lekkerder dan te genieten van authentiek Italiaans eten, een heerlijke wijn, uitzicht over prachtige heuvels en op mooi verlichte dorpjes en dat omgeven door heerlijk geurende planten, het geluid van krekels en dansende vuurvliegjes om je heen. Een agriturismo in Toscane brengt je in één klap weer terug tot jezelf. Je bent los van alle beslommeringen thuis en komt volledig tot rust vanaf het eerste moment dat je aankomt bij je agriturismo in Toscane. Vervolgens kun je met de auto toeren door het Toscaanse landschap en de vele prachtige plaatsjes bezoeken, bijvoorbeeld:

  • Volterra
  • Siena
  • Montepulciano
  • Lucca
  • Pisa
  • Arezzo
  • Florence
  • San Gimignano
  • Livorno

Het heerlijke aan het verblijf op een agriturismo in Toscane is dat het zo gastvrij en gemoedelijk is. Vooral op de speciaal geselecteerde locaties van My Italy.

Een verblijf bij een agriturismo in Toscane via My Italy

Als echt Italië-expert is My Italy gespecialiseerd in het vinden van de beste agriturismo door heel Italië en Toscane is daarbij geen uitzondering. Op myitaly.nl ontdek je al snel de grote diversiteit aan agriturismo die Toscane rijk is en daarbij is de keuze zeer uitgebreid. Of je nu kiest voor één van de diverse locaties die nabij de kust gelegen zijn of voor een prachtige agriturismo in Toscane die meer landinwaarts is gesitueerd, je bent ervan verzekerd dat je Italië op authentieke wijze kunt beleven en veel luxe en comfort kunt ervaren. My Italy bezoekt alle locaties zelf en maakt er werk van om een selectie te bieden aan agriturismo in Toscane die voorzien zijn van luxueuze accommodaties, extra’s hebben als een zwembad of soms zelfs spa-faciliteiten en die gunstig gelegen zijn om zo als prima uitvalsbasis te fungeren voor een bezoek aan de diverse bijzondere plaatsjes die Toscane rijk is. Het voordeel daarbij is dat My Italy de basis voor je vakantie regelt. Op de website van My Italy geef je aan welke periode in het jaar je graag ergens wilt verblijven en welke agriturismo in Toscane jouw voorkeur heeft. My Italy bespreekt dit met de eigenaren en treed op als tussenpersoon. Hierbij kunnen eenvoudig en helder de afspraken gemaakt worden en kan een eventuele taalbarrière overkomen worden. Het enige dat je daarna zelf hoeft te doen is te zorgen dat je op de afgesproken datum aankomt en daarna vooral geniet van alles wat de locatie te bieden heeft.

My Italy is een ware agriturismo-expert

Al sinds 2002 is My Italy actief in Italië voor het aanbieden van een verblijf op een agriturismo in het Italiaanse landschap. Het maakt niet uit in welke provincie je verblijft, het beleven van een vakantie op een agriturismo geeft een extra belevenis aan de hele periode dat je daar bent. Je ervaart Italië zoals dit land van oorsprong is bedoeld. De selectie die My Italy daarbij maakt garandeert je van luxe, comfort en alles wat je nodig hebt om een ultieme vakantie in Italië te beleven.

Categories: Vakantie en Recreatie