Als je een ondernemer bent en je hebt een restaurant of een hotel, dan is het belangrijk dat je altijd voldoende personeel in dienst hebt. Het probleem met horeca is natuurlijk dat er altijd sprake is van een zekere flexibiliteit. Mocht het zo zijn dat het hotel helemaal is volgeboekt, dan moet je natuurlijk wel voldoende personeel hebben, maar het kan ook gebeuren dat het hotel maar voor de helft is geboekt en dan kun je logischerwijs ook met minder personeel uit de voeten. Je kunt als ondernemer ook niet gewoon maar altijd zoveel mogelijk personeel inschakelen, want als dat niet nodig is, dan kost het je alleen maar geld. In een restaurant is dat natuurlijk net zo. Als je een terras hebt bij je restaurant, dan maak je op mooie zonnige dagen veel meer omzet dan op sombere regenachtige dagen. Tevens heb je op die zonnige dagen extra personeel nodig. Maar mocht het op een mooie dag opeens hard beginnen te regenen, dan heb je opeens minder mensen nodig. In de horeca zie je dan ook vaak dat men kiest voor studenten en jonge flexibele werknemers. Dat is handig, want dan kun je altijd schakelen tussen meer en minder personeel. Nadeel is wel dat je altijd bezig bent met het updaten van een werkrooster. Als je voor de maand een volledig rooster in elkaar zet, dan kun je er donder op zeggen dat dat rooster gedurende de maand constant wordt gewijzigd. Dit is omdat het niet altijd nodig is om de mensen die staan ingeroosterd ook daadwerkelijk in te zetten. Andersom kan het ook zo zijn dat je juist extra mensen nodig hebt. Verder is het ook zo dat flexibele medewerkers vaak ook dagen hebben waarop ze niet kunnen werken en graag onderling willen ruilen. Als je dit zelf allemaal in de gaten moet houden zonder hulpmiddelen, dan wordt je natuurlijk stapelgek. Daarom kun je het beste gebruik maken van een automatisch systeem voor urenregistratie personeel. Als mensen immers zelf hun uren kunnen bijhouden door bijvoorbeeld in en uit te klokken, dan neemt dat jou natuurlijk een hoop werk uit handen. Als je dan ook nog een systeem gebruikt voor urenregistratie personeel dat iedereen altijd en overal kan inzien en wijzigen, dan kunnen roosters veel flexibeler worden opgesteld. Kies daarom voor PersoneelsSysteem. Met dit systeem wordt de urenregistratie personeel een koud kunstje waar je zelf nog nauwelijks mee aan de slag moet. Dus als je je leven makkelijker wilt maken, dan stap je voor de urenregistratie personeel over op PersoneelsSysteem.

Nooit meer stress omwille van de urenregistratie personeel

Het gaat er natuurlijk om dat je werk en je leven makkelijker wordt. Door bepaalde zaken te automatiseren kun je dat dus eenvoudig realiseren. Als je verschillende mensen in dienst hebt die allen op verschillende momenten kunnen en willen werken, en als je contant te maken hebt met roulatie, tijdelijke krachten en mensen die uitvallen, dan is het fijn dat alles via één overzichtelijk systeem bijgehouden kan worden. Dit kan dus met het systeem voor urenregistratie personeel van PersoneelsSysteem.nl. Je ziet in dit systeem ook in real-time wie er aan het werk is en wat de personeelskosten zijn. Daardoor kun je ook makkelijker gaan puzzelen om de kosten te reduceren en de efficiëntie te maximaliseren.

Kijk op de site voor meer informatie over urenregistratie personeel

Mocht je meer willen weten over urenregistratie personeel en PersoneelsSysteem, dan kun je terecht op de site van personeelssysteem.nl. Hier vind je meer over onderwerpen zoals:

  • Personeelsplanning
  • Urenregistratie
  • Personeelsadministratie
  • Algemene informatie