Een scheerkwast en scheermes kopenMijn vader scheerde vroeger altijd met een ouderwets scheermes en een scheerkwast. Dit vond hij altijd een fijne manier om mee te scheren en hij wilde nooit scheermesjes kopen van de bekende merken. Hij zei altijd dat een echt scheermes, zoals je die bij een ouderwetse kapper kan vinden, veel beter scheert. Toen ik als tiener voor het eerst baardgroei had, leerde hij mij scheren. Hij leerde mij scheren op de manier zoals hij dit ook deed, met een scheermes en scheerzeep. Waarschijnlijk was het gemakkelijker om te leren scheren met scheermesjes, want ik kan mij herinneren dat ik mij regelmatig sneed. Het duurde een tijdje voordat ik het scheren met een scheermes onder de knie had, maar ik vond het een fijne manier om te scheren. Ik kreeg vaak te horen van mensen dat ik een erg gladde huid had, dan vertelde ik altijd dat ik mezelf scheerde met een scheermes. Dat scheermes had ik ooit gekregen van mijn vader voor mijn verjaardag, maar na vele jaren ging het mes kapot. Een nieuwe scheermes kopen was toen erg duur voor mij en ik besloot om mij te scheren met scheermesjes. Uiteindelijk wende ik hieraan en scheer me al jaren met deze mesjes. Het nadeel was dat ik regelmatig nieuwe mesjes moest kopen, maar dat vond ik geen probleem. Laatst zag ik dat tijdens een televisie een ouderwets scheermes werd gebruikt en ik moest aan vroeger denken. Ik vond een de website mannenzaak.nl een scheermes en besloot om het te kopen. Ik vond dat daarbij ook een scheerkwast en scheerzeep hoorde. De laatste jaren gebruikte ik vaak scheerschuim, maar ik wilde graag een scheerkwast en scheerzeep proberen.   

Een scheerkwast gekocht op Mannenzaak.nl

Ik zocht op verschillende website naar een mooie scheerkwast, maar vond nergens een kwast die ik mooi vond. Vaak vond ik de afwerking niet mooi en de kwasten die ik wel mooi vond waren erg duur. Ik herinnerde me dat ik op de website van Mannenzaak.nl een scheermes had gekocht en dacht dat ze daar ook scheerkwasten verkochten. Ik ging naar de website en zag dat ze een groot aanbod aan scheerartikelen hadden. Naast scheerartikelen hebben ze veel artikelen speciaal voor mannen, van gezichtsverzorging tot gels en deodorants. Bij de scheerartikelen zag ik verschillende soorten scheerzeep en scheerkwasten. Ik zag dat ze ook een scheerkwast verkochten voor op reis. Dit artikel leek mij erg handig want een kwast kan je vaak niet meenemen tijdens het reizen. De kwast kan snel vies worden, of de haren van de kwast krijgen de verkeerde vorm. Als er iets zwaars op de haren komt, of ze worden langdurig de verkeerde kant opgedrukt, dan krijgen ze de verkeerde vorm. Aangezien ik regelmatig reis, leek mij dit de juiste kwast. De kwast had ook een goede prijs en zag er goed uit. Ik besloot om de scheerkwast te kopen en kocht een scheerzeep erbij.  

Gladder dan met scheermesjes

Ik ben erg tevreden met mijn aankopen op Mannenzaak.nl, alle drie de artikelen zijn erg goed. Het scheermes scheert gladder dan kleine mesjes en ik weet nog steeds hoe ik me moet scheren met een mes. De scheerzeep werkt erg goed en de scheerkwast is erg handig. Ik kan hem gemakkelijk meenemen op reis en past gemakkelijk in mijn reistasje. Ik kan de website van Mannenzaak.nl aan alle mannen aanraden

  • Ik ben erg blij met de artikelen die ik hier heb gekocht
  • De producten zijn kwalitatief goed en hebben een goede prijs
  • Ik scheer mij erg glad met de producten, gladder dan met mesjes
Categories: Mens en gezondheid