E-sigaret gaan gebruikenAls jij als roker voor het eerst een e-sigaret gebruiken gaat, dan is dit best wel even wennen. Er zit immers wel verschil tussen het gewone roken en het elektrisch roken, ook wel dampen genoemd. Het is een andere ervaring, maar door te kiezen voor het juiste model, het juiste merk en type, kun je ervoor zorgen dat de overstap toch zo soepel mogelijk verloopt en dat je er al snel aan went. Het belangrijkste waar je dan op moet letten bij de aanschaf van een e-sigaret, is de weerstand die het apparaatje biedt bij het inademen. Er zijn wat dat betreft grofweg twee verschillende soorten varianten te onderscheiden. De eerste is het DL-type, wat staat voor direct lung. Hierbij is de weerstand laag, waardoor je de damp die geproduceerd wordt eigenlijk direct in je longen ademt. Er komt hierbij ook meer damp vrij, waardoor de ervaring intenser is. Maar het lijkt minder op de gewone rookervaring die je hebt als je gewone sigaretten gebruikt. Als je dat wilt evenaren, dan kun je beter kiezen voor het MTL-type, dat staat voor mouth to lung. Hierbij is de weerstand hoger, wat voor een rustigere ervaring zorgt. De damp komt dan eerst in je mond en het gaat dan langzamer door naar je longen. Door voor dit type e-sigaret te kiezen, blijft de ervaring het meest lijken op gewoon roken.

E-sigaret uitzoeken

Maar dan zijn er nog steeds verschillende varianten te onderscheiden binnen deze twee categorieën. Welke e-sigaret past het best bij jou? Dat kun je achterhalen door bijvoorbeeld te kijken naar:

  • hoeveel je rookt op een dag
  • of je vooral onderweg rookt of juist als je thuis of op kantoor bent
  • of je vaak actief bezig bent als je rookt

Als je dit soort zaken op een rijtje hebt gezet, dan wordt het gemakkelijker om een e-sigaret te vinden die aansluit bij de behoeftes die jij hebt. Natuurlijk moet je dan nog wel weten welke dit dan is en daar kunnen ze jou bij E-Smokershop uitstekend bij helpen! Deze zaak heeft al vele jaren ervaring met deze producten en zij weten dan ook als geen ander wat er op dit gebied allemaal te krijgen is en wat het best aansluit bij de wensen van iedere roker. Zij kunnen jou dan ook uitstekend helpen bij het vinden van een e-sigaret die goed bij jou past!

Winkel of online

Hoe kun je nu een e-sigaret bij hen aanschaffen? Je kunt hiervoor naar hun winkel in Apeldoorn gaan, waar zij jou graag meer uitleg geven over de verschillende producten die zij kunnen leveren en waar zij in gesprek met jou kunnen bepalen welke variant voor jou de beste keus zal zijn. Ben jij niet in de gelegenheid om naar hun winkel te gaan? Dan kun je ook heel goed in hun webshop terecht. In hun webwinkel e-smokershop.nl kun je niet alleen alle producten vinden die zij in hun assortiment hebben, maar je vindt er ook de nodige informatie om een goede keus te maken. Je vindt er uitleg over de werking van de e-sigaret en over de verschillende varianten die er bestaan. Heb jij nog twijfels over welk type jij het best kunt kopen, ook nadat je de keuzehulp gebruikt hebt? Dan kun je uiteraard even contact met hen opnemen om hen om advies te vragen. Voor een succesvolle overstap is het namelijk wel echt van belang dat je een e-sigaret koopt die aansluit bij de rookervaring die jij wilt hebben! E-Smokershop kan jou hier echt als geen ander bij helpen!

Categories: Mens en gezondheid