Als je bent overgestapt op het roken van een e sigaret, dan moet je af en toe e liquid kopen. Eén van de grote voordelen van elektronisch roken is het feit dat je zoveel keuze hebt uit verschillende e liquids. Als je een tabakssigaret rookt, dan heb je meestal 1 vast merk. Elke sigaret smaakt dan ook hetzelfde. En ook al zou je variëren tussen merken als Camel en Marlboro, dan nog is het altijd een variatie op hetzelfde thema. Je rookt immers altijd tabak. Je kunt een e liquid kopen met een tabakssmaak. Ideaal als je wilt stoppen met roken. Door te kiezen voor een e liquid met een tabakssmaak, heb je nog steeds het idee dat je gewoon rookt. Maar je krijgt ondertussen wel veel minder gifstoffen binnen. Tevens kun je niet alleen kiezen voor een tabakssmaak. Je kunt ook zelf bepalen of de e liquid wel of niet nicotine bevat en ook de hoeveelheid nicotine kun je zelf bepalen. Dat maakt het dus ook een ideaal middel om je te helpen bij het stoppen met roken. Juist de overgang van elke dag roken en opeens helemaal niet meer roken, maakt stoppen zo verdraaid lastig. Je lichaam is immers gewend aan een constante aanvoer van nicotine. Daarom heeft het lijf een soort extra ruimte ingericht voor diezelfde nicotine. Deze ruimte moet constant gevuld worden. Als je een lange tijd niet rookt, dan mist je lichaam dus de nodige nicotine om die ruimte op te vullen. Niet eten zorgt voor een lege maag en daardoor ervaar je honger. Niet roken zorgt voor een lege nicotineruimte en daardoor ervaar je stress. Maar omdat nicotine verslavend is, is die stress heel erg intens en dus steek je snel weer een sigaret op. Door een e sigaret te roken met een e liquid die nicotine bevat, kun je dat stressgevoel dus temperen. Dat komt omdat die ruimte nog altijd gevuld wordt met nicotine dankzij de e liquid met nicotine. Dat zorgt er dus voor dat je langzaamaan kunt afbouwen en je lichaam kunt laten wennen aan minder en minder nicotine. Want je kunt de hoeveelheden immers ook controleren. Bij een normale sigaret heb je die optie niet. Verder heb je veel meer opties wat smaken betreft. Tabak is maar één van de vele smaken waar je voor kunt kiezen. Wat dat betreft lijkt een e sigaret erg veel op een waterpijp waar je ook heel goed kunt variëren met smaakjes. Maar je moet dan wel bij de juiste winkel bestellen waar ze die smaakjes ook echt hebben. Daarom kun je het beste e liquid bestellen bij nieuwesigaret.nl.

Surf naar nieuwesigaret.nl en ontdek welk e liquid bij jou past

Omdat er dus zoveel keuzes bestaan in de wereld van de e liquids, is het soms lastig om te ontdekken welke smaak het beste bij jou past. Daarom doe je er goed aan om gewoon eens een kijkje je nemen op de site van Nieuwesigaret. Hier kun je meer lezen over de liquids, de opties die je hebt en je leest ook meer informatie over hoe je zelf een e liquid kunt maken. Het mooie aan nieuwesigaret.nl is dat je je e liquid helemaal zelf kunt samenstellen.

Bezoek de site en bestel!

Via de site kun je dus je eigen e liquids samenstellen en meteen bestellen. op de site vind je alles wat je nodig hebt zoals:

  • Flesjes
  • E liquids met nicotine
  • E liquids zonder nicotine

Dus kom vooral eens langs op de site en ontdek alle mogelijkheden.

Categories: Mens en gezondheid