De diensten van Voorvaart Advocaten is gericht op juridische ondersteuning voor bedrijven en particulieren met Duitse partijen. Met andere woorden, bij hen vindt u een Duitse advocaat in Nederland. De advocaten spreken allemaal de Duitse taal en beschikken over de kennis van het Duitse rechtssysteem. Perfect als u een organisatie runt dat zaken doet met Duitstalige landen als Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Of als u dit overweegt, want dat kan voor een bedrijf een behoorlijke stap zijn. Mocht u willen uitbreiden naar een van deze landen, dan is het ook prettig een Duitse advocaat in Nederland te hebben die over uitgebreide expertise beschikt. Die meer is dan een jurist alleen, maar ook de persoonlijke benadering biedt die nodig is als het om juridische zaken gaat. Bij organisaties zal dit een andere vorm hebben dan bij particulieren. In beide gevallen is het belangrijk dat de jurist oog heeft voor de persoon of organisatie die wordt vertegenwoordigd. Dat is wat Voorvaart Advocaten extra meebrengt als juridisch expert. Naast hun kwaliteit kunt u ook rekenen op hun betrokkenheid en aandacht waarmee ze u begeleiden en coachen gedurende de procedure waar u mee te maken hebt. Alles wat nodig is voor succesvolle afloop, wordt geboden door de Duitse advocaat in Nederland van Voorvaart Advocaten.

Duitse advocaat in Nederland voor binnen en buitenland

Voorvaart Advocaten biedt hun diensten ook aan voor bedrijven in Duitsland of andere Duitstalige landen. Ook voor deze organisaties geldt dat zij niet over de kennis beschikken van het Nederlandse rechtssysteem. Voor deze bedrijven is een Duitse advocaat in Nederland inschakelen ook een aanrader. Met name als deze bedrijven gaan uitbreiden naar Nederland of contacten willen leggen in Nederland. Een Duitse advocaat in Nederland kan inventariseren welke wetten en regels van toepassing zijn op werkzaamheden. Als buitenstaander is het moeilijk op de hoogte te zijn van dit soort regels, daarom is het prettig een jurist erbij te betrekken. De advocaten van Voorvaart Advocaten beschikken over kennis en een groot netwerk die bekend zijn met het Duitse rechtsgebied. Zoals bijvoorbeeld de volgende organisaties:

  • Vereniging van Sportrecht
  • Onderwijsrecht
  • Lions
  • Deutsch-Niederländische Rechtsanwaltverein (DNRV)
  • Arbiter in tuchtcommissie van de Europese Handbalfederatie (EHF)

Door hun betrokkenheid bij deze organisaties kan deze Duitse advocaat in Nederland altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Indien nodig vragen zij een andere jurist om advies, zodat zij tot de beste oplossingen kunnen komen voor uw organisatie.

Kwaliteit en betrokkenheid

Juridische kennis is natuurlijk belangrijk, net als het spreken van de Duitse taal. Beiden helpen in het opstellen van documenten als contracten, offertes en andere overeenkomsten. Met name zakelijk afspraken kunnen behoorlijk complex zijn, helemaal als er veel wettelijke teksten in verwerkt moeten worden. Naast het lezen en begrijpen van deze documenten, moet een Duitse advocaat in Nederland ook gevoel hebben voor uw organisatie. Het is belangrijk dat zij weten welke wetten en regels van toepassing zijn voor de organisatie en de overeenkomst. Daarnaast moeten zij ook kunnen begrijpen als er afwijkende afspraken in vermeld staan. Dan is het essentieel om het bedrijf goed te kennen. Hiervoor is er een grote betrokkenheid nodig, om als jurist in te schatten of de overeenkomst aansluitend is voor beide partijen. Voorvaart Advocaten beidt deze betrokkenheid. Daarnaast kunnen zij de nodige begeleiding en coaching geven bij juridische processen. Voor uw eerste contact met een Duitse advocaat in Nederland gaat u naar de website van Voorvaart Advocaten, rechtsanwalt-nederland. Op de website is direct te lezen dat zij gespecialiseerd zijn in het Duitse rechtsgebied, maar ook zowel Nederlandse als Duitse ondernemers en particulieren op betrokken en persoonlijke wijze juridische bijstand bieden.

Categories: Juristen en Advocaten