Een ongeluk zit in een klein hoekje, het kan zo gebeuren en het kan iedereen overkomen. Vaak zijn dit soort ongelukken klein en hebben niet hele ernstige gevolgen, maar er gebeuren toch ook veel ongelukken die wel ernstige gevolgen tot gevolg hebben, letselschade bijvoorbeeld. Als u letselschade oploopt als gevolg van een ongeval krijgt u veel aan uw hoofd, u krijgt medische kosten, raakt misschien arbeidsongeschikt en u kunt uw huishouden niet meer onderhouden. Daarnaast heeft u ook nog een handicap waar u mee om moet gaan, voor een korte periode of zelfs voor de rest van uw leven. Bijstand door een deskundige advocaat is in zo’n geval erg belangrijk om de juridische- financiĆ«le- en medische aspecten te regelen. Voor letselschade Almelo kunt u terecht bij Van de Kraats Advocatuur. Van de Kraats Advocatuur is specialist in letselschade en zij beschikken over een team met een advocaat, een juridisch- en medisch adviseur en een rekenkundig expert om belangen zo goed mogelijk te behartigen. 

De werkwijze voor letselschade Almelo

Wanneer u slachtoffer bent van een ongeval dan kan u te maken krijgen met letselschade. Een goede schadeafwikkeling is dan erg fijn. Voor letselschade Almelo heeft Van de Kraats Advocatuur een bepaalde werkwijze. 

  • Eerst zal er een bezoek plaatsvinden bij u thuis, dit gebeurt zo snel mogelijk na het eerste contact tussen u en het team. Dit bezoek heeft als doel om uw letsel en beperkingen veroorzaakt door het ongeval in kaart te brengen en te bekijken wat voor kosten er nog bij zou kunnen komen in de toekomst. Alle schadeposten worden dus bekeken en besproken met u. Ook wordt u bijgebracht over het komende traject voor letselschade Almelo. 
  • Na het huisbezoek zal er contact opgenomen worden met de verzekeraar van de veroorzaker met het verzoek de aansprakelijkheid van het ongeval te erkennen, waarna de schaderegeling gestart kan worden. Van den Kraats Advocatuur zal trachten om een financieel voorschot voor u te regelen. 
  • In de tussentijd zal informatie worden verzameld over uw medische situatie. Met behulp van een medisch adviseur en rekenkundig expert zal er gekeken worden naar de kosten voor uw geleden en toekomstige schades. Er wordt onderzocht welke schades door het ongeval zijn veroorzaakt en hoe deze zich verder zullen gaan ontwikkelen in de toekomst. 
  • Voordat er een over een eindregeling wordt onderhandeld met de tegenpartij zal er een uitvoerig overleg en een onafhankelijk medisch onderzoek plaatsvinden. Uw zaak over letselschade Almelo eindigt pas op het moment dat de behandelingen klaar zijn of op het moment dat het herstel van uw schade klaar is. Zo nodig zal ook de belastinggarantie voor u worden geregeld bij de eindregeling zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de inkomstenbelasting over de ontvangen schadebedragen. 

Heeft u twijfel aan de behandeling van uw zaak?

Twijfelt u of uw belangenbehartiger wel het maximale uit uw zaak haal en wilt u een second opinion? Ook dan kunt u terecht bij Van de Kraats Advocatuur. Van de Kraats Advocatuur biedt een gratis second opinion en zal uw dossier voor u toetsen. 

Van de Kraats Advocatuur biedt naast diensten voor letselschade Almelo ook diensten aan voor rechtsbijstandsverzekeringen. Het is niet fijn om als dossiernummer behandeld te worden door uw rechtsbijstandverzekeraar, daarom is het prettiger om bijgestaan te worden door een advocaat die direct bereikbaar is. Vrijwel altijd kan uw zaak kosteloos worden overgenomen van de rechtsbijstandverzekeraar. 

Dus moet u ergens terecht voor letselschade Almelo of misschien voor een second opinion?  Bij Van de Kraats Advocatuur zal u optimaal geholpen worden met een persoonlijke benadering. Uw zaak wordt dus niet behandeld als een nummertje. Twijfel niet te lang en neem contact op met Van de Kraats Advocatuur voor letselschade Almelo! 

Categories: Juristen en Advocaten